Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech G102 Oyuda iken Profil değiştirme
T
9 yıl (132 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar macro olaylarından pek anlamadığım için soruyorum internette araştırma yaptım ama pek tatmin olamadım (ayrıca ingiliççe) Benim sorum şu; mouse'a 2 farklı macro ayarlamak istiyorum biri awp diğeri ak-47 diyelim bunları 2 farklı profil olarak oluşturdum ve soldaki tuşa atadım buraya kadar sorun yok fakat oyunda iken her el awp alacak değiliz ak aldığımda alt+tab yap işte profili seç tekrar oyuna gel bunlar biraz uzun sürüyor mesela dpi tuşu yerine profiller arası geçiş yapamaz mıyım ? biraz karıştırdım ama bulamadım.

edit: ayrıca sitede "SIX PROGRAMMABLE BUTTONS" yazmasına rağmen sağ ve sol click'i değiştiremiyorum sorun bende mi acaba -(sol click'i başka tuşa atadıktan sonra da olmuyor)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyGo~[TR] -- 19 Haziran 2017; 15:50:10 >

T
9 yıl (132 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bu bir güncelleme mesajıdır. Ayrıca eski mouse'umda (m165) 1000 dpi vardı G102'de 1000 dpi yaptığımda aynı hızı alamıyorum bu sorunda çıktı başıma





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyGo~[TR] -- 1 Temmuz 2017; 17:33:30 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.