Merhaba 5 dakika önce GTA 4 oynarken ses 2-3 kere gitti ve kulaklık sadece sol taraftan ses vermeye başladı ve bu da beni rahatsız etti. Nasıl düzeltebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aynı sorunu yaşamıştım.Ben sorunu jak tarafını hafifçe büktüm ve eski haline döndü.Tabii siz böyle yapın demiyorum, yine de anlayan birine göstemeniz daha sağlıklı.Ama büyük ihtimalle kablosu uzun olduğu için hep kıvrılıyor benim kablolarım ondan dolayı da olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.