Arkadaşlar yeni Logitech Driving Force GT Wheel oyun konsolu satınaldım. Windows 7 64 Bit PC de Formula 1 2011 oyunu direksiyonu gördü bütün tuşlar çalışmasına rağmen direksiyon hiç bir şey yapmıyor. Sağa sola çeviriyorum hiç bir şey yok araç öle sabit gidiyor. Bunun ayrıca ayarı mı var yoksa ürün mü arızalı ? Ayrıca pedal ksımının bağlantısı Seriport tarzında notebook da seri port yeri de yok. Bunun için usb çeviriciler mi var ? Yardımlarınız için şimdiden teşekürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yok adaptörünü takmadım gece hızlıca baktığımdan adaptörü yerinide göremedim. pc direksiyonu gördü ama muhtemelen adaptör yeride vardır bir adaptörünü takıp deneyeyim.
Yok adaptörünü takmadım gece hızlıca baktığımdan adaptörü yerinide göremedim. pc direksiyonu gördü ama muhtemelen adaptör yeride vardır bir adaptörünü takıp deneyeyim.
evet adaptörü usbye takmassan direksiyonun simit kısmını görmüyor pc sorun muhtemelen bundan kaynaklanıyor
Windows 7 64 Bit PC de Formula 1 2011 oyunu direksiyonu gördü bütün tuşlar çalışmasına rağmen direksiyon hiç bir şey yapmıyor. Sağa sola çeviriyorum hiç bir şey yok araç öle sabit gidiyor. Bunun ayrıca ayarı mı var yoksa ürün mü arızalı ?
Ayrıca pedal ksımının bağlantısı Seriport tarzında notebook da seri port yeri de yok.
Bunun için usb çeviriciler mi var ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.