Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
397
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lise'de Yabancı Dil Bölümü
Y
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, merhaba.Benim size sorularım olacak.Ben şuan lise 1 deyim ve lise 3 'te yabancı dil bölümüne girmek istiyorum.Şuanki konuların %80'ini biliyorum.Geriye kalan %20 lik kısmı da kursa giderek öğrenebileceğimi umuyorum.Kelime haznem biraz zayıf.Ama İngilizce hocam çalışırsan girebilirsin, bu seneyi de sayarsak 2 senen var dedi.Nasıl çalışarak dil bölümüne girebilirim? Bir de kurs meselesini sormak istiyorum.Kursa yazılmak istiyorum ama en baştan mı başlamalıyım yoksa sadece 9. sınıf konularını anlatan bir kursa mı yazılmalıyım? Ayrıca okulun MEB tarafından hazırlanan ücretsiz İngilizce kurslarına da başvurdum.Cevap ve önerilerinizi bekliyorum.Cevaplayan abi-ablalarıma teşekkür ediyorum şimdiden.



T
9 yıl
Yüzbaşı

Çalışarak dil bölümüne gitmek mi? Sınıfını geçersen, istediğin bölümü seçebilirsin. Çalışmayı elden bırakma sakın. Dil bölümü seçmek istediğine göre, lys-5'e girmeyi düşünüyorsun, sana bu kararın adına verebileceğim en doğru tavsiye, kelime hazneni geliştirmen yönündedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tavsiyeniz için teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @The Neighbourhood
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.