Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
linux kurulumu için usb önerisi
H
8 yıl (119 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba

usb'ye linux mint yükelemek istiyorum bunu kaldırabilecek, sıkıntı çıkarmayacak usb bellek önerileriniz nelerdir?
şu ikisi iş görür mü? hangisi bu iş için daha uygundur?


http://www.epey.com/usb-bellek/verbatim-nano-usb-3-0-16-gb.html

http://www.epey.com/usb-bellek/sandisk-ultra-dual-drive-m3-0-16gb.html

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoldenC -- 20 Eylül 2017; 21:2:16 >

L
8 yıl (68 mesaj)
Çavuş

Merhaba,

Hiç farketmez hangi marka USB kullanmak istediğiniz. USB hızından kaynaklı aman aman bir süre değişimi yaşamazsınız. Sadece 8gb veya üzeri kullanın. Ben noname 8gb bir usb kullanıyorum mint sarah kurulumu için, defalarca kurma işlemini gerçekleştirdim ve bir sıkıntı yaşamadım.

Saygılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.