Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1200
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LINKSYS WAG320N ile local ip sabitleme
T
16 yıl (237 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar yeni bir LINKSYS WAG320N modem satın aldım ve biz bu modem üzerinden 4 makine kullanıyoruz ve hepimizin local ip sine bir port yönlendirdik fakat her reset attıgımızda bu ipler degisiyor airties modemde bunu sabitliyorduk fakat ve lakin LINKSYS WAG320N de bir türlü bunu bulamadım.Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
16 yıl (2217 mesaj)
Yüzbaşı

Merhaba, öncelikle modeminizin donanım yazılımını(firmware) aşağıdaki adresten güncelleyiniz. Son versiyon:1.00.12

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/support/WAG320N/download

Güncelledikten sonra "Setup" sayfasına DHCP bölümüne "DHCP Reservation" ayarları için bir buton çıkacaktır. Butona tikladiginizda açılan pencereden ayarları yapabilirsiniz. İyi akşamlar. Kolay gelsin.

Not: Donanım yazılımını guncellemek için modeme kablo ile bağlanmalısiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 8 Ekim 2010; 22:18:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl (237 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekür ederim yardımlarınız için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl (2217 mesaj)
Yüzbaşı

Rica ederim. Kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.