Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
64
Cevap
3696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Ligtv Spikerleri (4. sayfa)
X
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: silverarrow

madem taraflı spıkerlık etık degıl nıe en cok ızlenen spor programları hep taraflı spıkerlerle dolu. bos konusmayın lutfen.

%100 futbol : rıdvan fenerlı degıl mı?
telegol : her takımdan bırılerı yok mu yırtınmıolar mı?

galatasaray besıktas maclarında taraflı spıkerler olmuo mu yırtınıolar onlar gol atınca o zaman dert degılde sımdı mı battı sıze?


maçı canlı anlatan spikerle , tvde yorumlayanlar arasındaki farkı anlamıyorsan anlatmaya da gerek olmadığını düşünüyorum



H
13 yıl
Yarbay

Hakemmi bu arkadaşım takım tutamazmı?iyice saçmalamaya başladınız ya.adamın yorumunu bırak ses tonuna takmışsınız.çekememezlik olurda bu kadarda abartmayın küçük düşürmeyin bu kadar kendinizi.



D
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

FB'nin yediği golleri de nasıl anlattılar görmediniz mi? Dehşet maç oluyor, 3-1 den 3-5 e gelmiş maç tabi ki heyecanlı anlatacaklar.
Benzer bir maç görmek isteyenler Tuncay'lı Serhat'lı zamanımızda İnönü'de 3-1 kazandığımız Bjk maçını izlesinler. Melih Şendil her golümüzde adeta ölüm sessizliğine bürünmüştü. Aynı Melih Şendil FB-Konya maçından hemen sonra başlayan programın açılışında "içimden programı sunmak gelmiyor" demişti. Buyrun size Lig TV spikerleri.


vur dedik öldürdün


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Yarbay

yanlız serhat ne topçuymuş be arkadaş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay

Kardeşim bunlar DECODER i kim alacaksa onlara şirin görünmek zorundalar.
Decoder alanlar da 4 büyükler olduğuna göre
Taraflı olmaları gayet doğal.

Yoksa protesto edip iade ederlerse görürüm ben onları
Yani işin özünde eknomi var bence



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.