Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
293
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Life is Strange: Double Exposure | 29 Ekim 2024 | PC ANA KONU
R
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


https://store.steampowered.com/app/1874000/Life_is_Strange_Double_Exposure
İlk oyundan tanıdığımız Max Caulfield geri dönüyor :)


Sevilen oyun serisi Life is Strange'in yeni oyunu duyuruldu. Square Enix ve Deck Nine Games tarafından geliştirilen Life is Strange: Double Exposure, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC ve Switch platformlarına geliyor. Oyun, 29 Ekim 2024'te PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak.


Life is Strange: Double Exposure, hem serinin yeni oyuncularını hem de sadık hayranlarını heyecanlandıracak doğaüstü bir cinayet gizemini konu alıyor. Oyunda prestijli Caledon Üniversitesi'nin fotoğrafçılıkla ilgilenen öğrencisi Max Caulfield, yakın arkadaşı Safi'yi korkunç bir şekilde öldürülmüş bir halde buluyor. Max arkadaşını kurtarmak için yıllardır kullanmadığı zamanı geri sarma gücüne başvuruyor. Ancak bu girişim Safi'nin hala hayatta olduğu ve tehlikede bulunduğu paralel bir zaman çizgisini açıyor.




https://www.youtube.com/watch?si=0zh_mhdp_l0v32-V&v=Ciia3eBFnb8&feature=youtu.be





R
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.youtube.com/watch?v=_kPGjvD5jRo&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
geçen ay
Yarbay

2015'ti değil mi hayatımda oynadığım en dandik oyun olabilir bu. intihar bölümünü YT'ye bakmadan geçen oldu mu acaba? neymiş oyunun başında kızın odasına girecekmişiz ne işimiz varsa... duvarda resim varmış hanfendinin kardeşleriyle ona bakınca çatıda ikna ederken ailen üzülür dediğimizde ve kim dediğinde bir seçenek daha çıkacakmış böh dedim ya.. yani düşünsenize o kadar şeyi doğru yapıyorsunuz bir yere bakmadan ama en sonunda ne seçerseniz seçin atlıyor e diyorsun geber acaba böyle mi gidecek konusu? kalan sağlar bizimdir en azından denedik yaptı geçti yani çoğu kişinin YT'ye bakmak bile aklına gelmemiştir. silent hill'de de vardı böyle şeyler inventory'deki iteme baktın ayvayı yedin gibi hadi o tamam onun olayı o ama sen nesin ki böyle işlere giriyorsun adventure oyunu göya? sonu da bir acayipti yani hiç göründüğü gibi masum bir oyun değildi. bu oyundan da her türlü gıcıklığı beklerim ben. adamlar millet oynasın eğlensin diye oyun yapmıyor, nasıl ifrit ederiz diye uğraşıyor.


https://www.youtube.com/watch?v=TnXzq-nD9lU



R
geçen hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Life is Strange: Double Exposure - TGS 2024 Trailer

https://www.youtube.com/watch?si=IxtVBaTUIsRq2aKJ&v=_kBgC4oCAMM&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.