Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
832
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG uj630v 4k sorun
B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba, tam 2 gün pc açık bırakıp transformers 5 i 4k indirdim 70 küsür GB. Sorunum şu filmi açtıgımda Tv resim modu oto HDR oluyor. Haliyle görüntü daha mat ve renkler soluk ne kadar ayar yapsamda olmadı. 1080p indirmiştim hevc degil h264 onda spor modunda daha iyi görüntü kalitesi alıyorum. Hevc riplerde HDR kapatmanın bi yolu varmı bilen varsa yazsın lütfen.

Telefonla çektim ama bariz farkı anlıcaksınız.

4k. HDR.https://i.hizliresim.com/kXQ1qm.jpg

1080p. kendi ayarlarımhttps://i.hizliresim.com/8NO94r.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrcp -- 27 Kasım 2017; 17:35:23 >

B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

güncelleme

bilir kişi geçen hafta geldi renk bozuklukları ve vertical banding i gördü. buna nasıl iade vermezler dedi.. ne diyim LG yerel servisinin işgüzarlıgı işte. 3 defa aynı sorundan yolladım ana merkeze yollamadılar incelemek için. Bahaneleri ise sorun çıkmaz bu sefer biz zan altında kalıyoruz dedi. pişkinlik işte. Allahtan bilir kişi iade yönünde rapor yazacagını belirtti. süreç devam ediyor inşAllah iade ederim. Sorunları olmasa gayet güzel bi tv hızlı eski sd filmleri bile gayet güzel gösteriyor ama dedigim gibi maç bile izlenmiyor gölgelerden ve piksel piksel oluyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.