Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1051
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG TV Hepsiburada - Servis Problemi
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar şehir dışında okuyan bir tanıdığıma Hepsiburada dan 32" LG marka bir TV aldım. Ürün geldi20.09.2016 tarihinde)okullar henüz açılmadığı içinde kutusunu vs hiç açmadan evinin kurulmasını bekledim.

Biliyorsunuz 32" TV için servis kurulumu olmuyor , çocuk evine yerleşti TV yi kutusundan bir çıkardım ekran kırık( Kutuda hiç bir hasar yok)

Önce hepsiburada ile iletişime geçtim , kargo geldiğinde açacaksınız yada 14 gün içinde haber verecektiniz dedi.Ve değişimi kabul etmiyor.

_LG yetkili servisine götürdüm form düzenlediler , doğal olarak müşteri kutuyu açtığında kırık çıkmış yazdılar(servis gelip 32" kurmuyor) , bu form ilede bişey çıkmayacağını söyledi servis.

Tv kargosunu kargocuya dur bi açayım bakayım ölü piksel varmı deme şansım yok.

Ürünüde ev kurulmadan açmadım

Panel fiyatı tv ile aynı.


Bana fikir verirmisiniz ne yapabilirim..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yarbay

Söz konusu panel ise, servis kurulumu veya kargo kontrollü teslim alım dışındaki her işlem de tüm yükümlülük sorumluluk risk sizin demektir ki şu aşamada sizin için yapılabilecek hiç bir şey yok, eğer eviniz sigortalı ise oradan bir formül belki üretebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler , sigorta ile hallettim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ado
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.