Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
4488
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG SMART TV UYUMLU BLUETOOTH KULAKLIKLAR
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

LG 55B7V 55'' 139cm Smart OLED TV ve 47LA660S LED Cinema 3D Smart TV lerde Jbl T450bt Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır..
kulaklık gayet yeterli ve kalitelidir, fiyatıda uygun,
Bağlantı yaparken kulaklık tek cihaza baglanabildiği için diğer cihazlardaki bluetoothların kapalı olması gerek sadece kulaklık ve tvde bluetooth acın önce kulaklıgı acın sonra tv den ayarlar/ses/LG Sound Sync /Bluetooth secip aygıtı aratın, ilk aramada bulamazsa tv yi ve kulaklıgı kapatıp acın bu işlemleri tekrarlayın kesin çalışıyor, diğer kulaklıklarda büyük ihtimal calısır system aynı fakat burda eslestırmede hata yapıldıgı için genelde baglanamıyor gıbı sorunlarla karsılasılıyor, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için smart tvlerde çalısan kendi kulaklık markasını mesajlara yazarsa diğer kullanıcılarında kulaklık marka-model secmelerine yardımcı olmus oluruz..

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 13 Ekim 2018; 3:53:13 >

X
6 yıl
Yüzbaşı

Bu kulaklığı denedim h1z1 oyunun da tam verim alamadım bi tık daha üstün fiyat performans ürünü tavsiyeniz varmı..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Jbl tavsiye ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Binbaşı

Konuyu hortlatmak zorundayim heryeri aradim cevabi yok. 47la860v smart tv var. ''Lg ses esitleme kablosuz'' secenegi mevcut. Bu secenek ile kablosuz kulakici tercihli hangi kulakligi baglayabilirim? Ya da mumkun mu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 11 Kasım 2020; 20:43:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.