Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
58238
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: LG NANOCELL Mİ SAMSUNG QLED Mİ? (2. sayfa)
Ö
5 yıl
Er

Bir haftalık araştırma, inç konusunda kararsız kalma gibi aşamalardan sonra buradaki yorumlardan da feyz alarak 65 inç Samsung Qled 65Q80T de karar kıldım. Alalı 1 ay oldu,2,5 metre mesafeden izliyorum. Çok memnunum :) Emeği geçen yorum yapan herkese de bu vesileyle teşekkür ederim. Samsung'tan bu gün 1200 TL lik hediye çekim de yüklendi. 12.800 TL ye geldi. Şu an 15.000 TL olmuş. Taksitleri bitince Harmon Kardon Go 2 mi, Jbl Boombox 2 mi kararsızlıklarımla burada olacağım :)



7
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bu arada hem nano hem qled test ettim arkadaşlar nano iade ettim film izleyemezsiniz kenarlar ışık sızması kaynıyor servis arkadaş tanıdık diğerleri de böyle dedi görüntü kalitesi mükemmel ama ışık sızması araba farı gibi gittim qled aldım ışık sızması yok siyahlar çok iyi uyduda hafif pastel gibi lg kadar canlı olmada da 4k da fark güzel kısaca filmciler qled alsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ve hem samsung hem lg alttan aydınlatmalı



T
5 yıl
Onbaşı

arkadaşlar bende uzun uğraş ve eleme sonucunda LG 65NANO796 ile 58q60t arasında kaldım öneriniz nedir. lg nin akıllı kumandasını sevdiler, bir de baştan 65 inç almayı istiyorduk. sırf ışık sızması olmaması için o kumanda ve büyüklükten vazgeçmeye değer mi sizce? Ailem kullanıcak, arada netflixden veya hdd den film, çoğu zaman tv8, fox vs. görüntü kalitesi önemli. bütçeyi zorlayarak bu ikisini alıcam lütfen yüksek model önermeyiniz.

arada ulan ne gerek var al 5bine vestel toshiba geç nasıl olsa uydudan diyorum ama kaliteleri vs çok tartışılır.



S
4 yıl
Onbaşı

Hocam LG için iadeyi nasıl hallettiniz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @78erhan78
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.