Merhaba arkadaşlar ben teknosadan lg l90 aldım.Telefonu açtıktan sonra işletim sisteminin güncellemelerini yükledim hatta en son yüklediğim güncelleme lcd ekranla ilgili olandı.Bugün tesadüfen birşey farkettim ekranda bir ışık titremesi oluyor yani arka aydınlatmayla ilgili bir sorun gibi ekranın ışığında çok küçük titremeler oluyor özellikle parlaklık en kısıkta iken daha kolay farkediliyor acaba bu sorun kurduğum lcd ekran güncellemesiyle ilgili olabilir mi?Sizde de böyle bir sorun var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.