Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
3967
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG L9 P760 SECURITY ERROR
H
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Telefonu rootladım, rom kurmaya çalışırken security error hatasını verdi. Her şeyi denedim. 8.1'de ve 7'de telefonu bir türlü bilgisayara tanıtamadım.https://www.youtube.com/watch?v=4YZ0i6aFsfM Şu işlemde de telefonu usb'ye tanıtamıyorum ve dolayısıyla Download modu açamıyorum. LG Mobile support tool'da da Usb hatası veriyor. Ne yapacağımı bilemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



-
10 yıl
Yüzbaşı

bende aynı adımları uygulayarak security error kısmına düşürdüm telefonu. bi yöntem deniyorum düzelirse tekrar not yazarım.


not: LG mobile support ile tekrardan S/W yükleme başarılı telefon açıldı hatta hiç birşey silinmemiş. Telefon kapalı iken ses açma tuşu basılıyken pcye bağlayın ve uygulamadan "ek özellikler-yükseltme hatası kurtarma" kısmından devam edince zaten herşey yolunda gidecektir. 550 MB civarı bir indirme yapıyor ve yüklüyor tekrardan sonrasında açılıyor. Bu adımları uygulayacak olanların kesinlikle şarjları dolu olsun benim telefon devamlı kapandı şarjım olmadığı için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 27 Eylül 2015; 8:43:46 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.