Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
930
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG E975 Ses Sorunu
M
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba.Yaklaşık 1 yıldır kullandığım LG e975 marka telefonum var.Hoparlör olarak telefon gayet iyi lakin konuşurken daha önce böyle bir problemim yokken sesleri peki duyamamaya başladım.Hele dışarda konuşmak tam bir ölüm evde sessiz ortamda duyabiliyorsunuz ama daha önce hiç böyle bir problemim olmadığı halde ses çok az gelmeye başladı.Acaba bu neden kaynaklanabilir?Bazen elektronik olarakta sapıtıyor ekranı eğer nemlenirse zaten çıldırabiliyor kendi kendine,kapatma tuşuna basıyorum kapanmıyor falan.Daha önce bu tarz problemler yaşayan kullanıcı var mı acaba?Var ise çözümü bulabildi mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.