Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1995
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG 55UJ651V mi? SAMSUNG 55MU7400 mü?
B
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba forumdaşlar, 4 ay sonra kısmet olursa düğünüm olacak. Tv hariç her şeyi aldık. Bir tek tv de karar veremedim. 55 inç tv istiyorum, ayırabileceğim maximum bütçe 4bin tl.

İki tv yi de inceledim, ikiside fena değil ancak karar veremedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Ayrıca bir konuda da kendimle çelişiyorum. Bir yanım biraz daha bekle yeni modeller çıkar fiyatlar düşer diyor, diğer yanımda artan kurdan dolayı fiyatların yükselebileceğinden korkuyor.



B
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hiç mi bilgi sahibi bir vatandaş yok, tv konusu çok cahil oldugum bir konu.



B
6 yıl
Yüzbaşı

geç oldu ama yazayım.. SAMSUNG 55MU7400 kullanıyorum 5-6 aydır.. bu benim 5. led televizyonum.. en mükemmeli bu.. herşeyinden memnunum.. smart özellikleri muhteşem.. mesela, dsmartı kaldırdım, onun yerine modül aldım, televizyona taktım, dsmartı bu şekilde izliyorum, sıralamayı istediğim gibi yapıyorum.. uydu cihazımı kaldırdım kendi televizyon uydusunu kullanıyorum.. digitürkplay süper lig üyesiyim, smart uygumalasında var,üye girişi yapıp maçları cap canlı izliyorum.. çocuklar wifi ile bağlanarak youtube dan hiç donma kasma olmadan videoları izliyorlar.. bir beğendiğim özelliği daha var, sesi çok güzel, gümbür gümbür, ekstra bir ses sistemine gerek yok.. bir televizyonda olması gerekenden çok fazla gür, kaliteli sesi var.. gümbür gümbür derler ya.. aynen öyle.. başka çok şey var yazacak aslında ama.. bunlar benim gözlemlerim.. çok iyi bir televizyon.. samsung u diğer televizyonlardan farklı kılan bir şey var.. philips de kullandım, lg de.. telefonken de.. samsung IŞILTILI bir televizyon.. yani herhangi bir kanalı izlerken bu ışıltıdan çok zevk alıyorum.. seviyorum.. o yüzden samsung oldu son tercihim..



B
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

birkaç hafta önce philips 55pus6703 aldım 2850-2900 arası bişeye geldi, mutluyum



B
6 yıl
Yüzbaşı

hayırlı olsun, philips de güzel televizyondur, bu model nasıl bilmiyorum ama, kumanda ve ayarlar konusunda zorluk gördüm sadece philips de.. güle güle kullanın



O
6 yıl
Yarbay

Samsung un gerçek dışı ışıltısından hiç haz etmiyorum. Birde Samsung neyim varsa en çok 2 senede bozuldu. Evdeki LCD Samsung da bozuk.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Yarbay

Samsung un gerçek dışı ışıltısından hiç haz etmiyorum. Birde Samsung neyim varsa en çok 2 senede bozuldu. Evdeki LCD Samsung da bozuk.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.