Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
269
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG 32LM660S ve teknik servis ile sorun
S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar ekranda hayalet seklinde harelenmeler bulunmakta idi ilk aldigim gunden beri fakat kurulumu yapan arkadas sorun degil demisti bizde eyw dedik ama kullandikca gozumuze daha da takildi neyse 7 ay gecti bimeksten almistim urunu bugun ilk kurulumu yapan adam ariza kaydi icin geldi bu arada arkadasi iki gundur gelicek diye beklioruz her aksam 6-9 arasi

Sorunu kendi gozuyle gordu ve bunda servise goturulcek birsey yok dedi.pc den gelen sinyal ile alakali oldugunu soyledi ama ps3 xbox laptop bagliorum goruntude yine lekeler var ozellikle yesil gri ve mavi renklerde belirgin diger turlu anlasilmiyor.

Neyse icerdeki tv yi bagliyalim birde onda bakalim dedi .komik komik ifadeler sorun ben sana ekran kartimda yada bilgisayarimda demedim tv de dedim ben dedim icerden 110ekran tv yi tasima durumunda degilim dedim.sen getirirsin acilmamis paket onu deneriz dedim.arkadasimda aldi oda kullanio ama onda boyle bir sorun yok dedim ozaman arkadasinizin tv sine baglayalim dedi yani soledigi seyden emin olsa baska tv yada monitor kovalamazdi.en aci tarafi kendi gozuyle gorup evet var goruyorum ama bu bir

sorun degil demesi. Arkadaşlar inanın çıldırmamak elde değil.Heleki lekenin birtanesi sanki parmagınızı dokundurmussunuzda orada kalmıs gıbı yuvarlak gozukuyor ama aldıgım cevap gercekten cok uzucu.Baska tv ye baglayın ondada aynı seylerı gorursunuz seklınde cevaplar duydum.

Bugune kadar ben zaten pc mı sureklı tv ye baglayıp kullanmıs bırıyım.Ekranin yuzde 50 si bu lekelerden olusurken bu cevapları dumak insa

nı aglatıcak noktaya getiriyor.

Lg merkezi aradim ben dedim bunlarla muhatap olmak istemiyorum beni baska teknik servise yonlendirdiler bakalim oraya gidecem sonuc ne olacak

Lg buyuk bır fırma ama bu tarz bayılıkler yuzunden musterılerden olur.Kaldı ki tv den okadar memnunum ki 47inc olanını salona almayı planlıyordum ama gordumkı buyuk bır hata olurmus gerci suanda kesin konusmayayım sımdı yonlendırdıklerı servıs nedıyecek bakalım.


Burdanda sonuc cikmaz ise ne onerirsiniz nereye basvurmalıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 6 Nisan 2013; 15:23:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

diger serviste sorunu görmesine ragmen normal diye cevap veriyor.

Ustaları varmış gelince bir bakıcakmış fakat bir sorun yok diyecektir diye yorum yaptılar.Olmazsa lg merkeze gonderilir orada mühendisler tarafından bakılır dediler.Sorunu anlamak görmek herseyden once gorup kabullenmek bu kadar zor degil!!

Gercekten akıl almaz bir teknik servisi varmış Lg'nin.Belkide yurt dışında olsak lg direk değişim yada tamam deyip sorunu cozecek ama ülkemizde malesef bu tarz servisler yüzünden markalarında isimleri karalanıyor.

misal koskoca MSI markasından forumda herkez uzak durmaya calsıyor.Neden ? servispoint isimli teknik servis yüzünden.

Evet Lg güzel tv ler üretmiş ama bu servis desteğini bilseydim inanın tercihini baska markalardan kullanırım.Suanda keske bir samsung panasonic vs alsaydım diyorum.Gercekten yazık



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.