Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
953
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Leon 1.2 TSI DSG Start Stop vs 1.5 dci
G
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2011 model Megane 3 dizel 106 beygir 6 ileri düz vites aracımı satıp Leon 1.2 TSI DSG Start Stop almayı düşünüyorum. Temel olarak otomatik bir araç istediğim için. Dizel otomatiklerde çok yüksek fark istiyorlar, daha akılcı bir karar vermek istiyorum eğer mümkünse :) Açıkçası benzinli araç almayı düşünmüyordum ama 1.2 TSI çok az yakıyor diyenler var. Start stopun etkisi dur kalkta çok fazla. DSG de malum en verimli şanzımanlardan biri. Megane da sıkışık trafikte dur kalkta 11 bile yakar (dur kalk trafikteki yarım saatin ortalaması) ama yol açılınca toparlar. Son dönemde 6.8 gibi bir ortalamada geziyorum şehir içi. Gebze-kozyatağı 3.3 ortalama yapmışlığım da vardır ayrı.

Ne dersiniz 1.5 dizel megane'dan 1.2 TSI Leon'a geçmek nasıl fikir? Satın alma maliyeti düşük, vergisi az...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbesen -- 16 Ekim 2013; 23:54:47 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.