Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
426
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lens takmaya yeni başladım. Hafif yanma yapıyor.
N
7 yıl (2182 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. bausch and lamb ın ultra modelinin testerini taktım. Biotrue solisyon aldım. Solisyondan mıdır lensten midir bilemiyorum ama gözümde sürekli sulanma durumu ve minik minik yanma oluyor. İnternetten yeni lens sipariş etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum şu an onda da aynısını yaşar mıyım diye. Siz ne yapmamı önerirsiniz ?



W
7 yıl (273 mesaj)
Onbaşı

Hocam lens muayenesi nasıl oluyor, normal göz muaynesi haricinde ekstra ne yapıyorlar?



W
7 yıl (502 mesaj)
Teğmen

benimde gözüm hassas 1 yıl kullandım bıraktım hala sabahları uyanunca batma var, bendce kullanma lazer falan düşünüyosan özellikle



İ
7 yıl (2695 mesaj)
Binbaşı

Bende 1.5 aydır kullanıyorum ilk 1 hafta alışamadım.
Gözümde lens olduğunu hissediyordum hafif yanma yapıyordu. Şuanda lens olduğunu aynaya bakıp kontrol ediyorum hiç anlamıyorum yani :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl (1426 mesaj)
Yüzbaşı

başka markaya geçmen gerekebilir doktoruna danış ilk. bende de ilk zamanlar çok yanma oluyordu. sonra bir daha gittik markayı değiştirdik ve meğerse göz çapım normalinden büyükmüş yenisini aldik bayadır sorunsuz kullanıyorum. yıllardır hatta. Allaha şükür.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.