Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
26
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: LENS KULLANMAYA BAŞLADIM SORUN VAR YARDIM! (2. sayfa)
D
11 yıl
Yüzbaşı

-Bilgisayar karşısında uzun saatler mi geçiriyorsunuz?
-Lenslerinizin gözlerinizi kurutmasına neden olan klimalı ortamlarda mı çalışıyorsunuz?
-Gün sonunda lensinizi çıkarıp gözlerinizi ovalama ihtiyacı mı hissediyorsunuz?

Öyleyse, ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR® Plus ile gün sonunda bile lens yokmuş hissiyle tanışın!

Diyor sitesinde :) Gerçekten de günde 15 saate yakın pc başında olmama rağmen lens olduğunu unutuyorum gözümde. Ancak sana uygun mudur bilmiyorum. Doktoruna danışman gerekebilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @HİDDET
R
11 yıl
Yüzbaşı

Diğer lensini alırken Air Optix e bak derim. Dediğin sıkıntıları oasys kullanırken yaşadım ama Air optix ile sıkıntı kalmadı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

herkese teşekkürler gittim doktora suni gözyaşı verdi yarın kullancam bakalım inşallah rahatlatır


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rise Against
D
11 yıl
Onbaşı

Benden tavsiye "Bausch + Lomb" dan şaşma



G
11 yıl
Teğmen

ben sevmiyom lensi ya bi kere ıy gözüne bir şey takmak tiksinç bide onu unutup uyuyakalırsan o döner öyle gözünün arkasına gider beynine doğru falan böyle bişey olması aklıma geliyo bi ıyk



E
11 yıl
Çavuş

Bende de bas agrisi yapiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 yıl
Yarbay

Hocam önüne gelen yorum yapmış normaldir diye psikolojik diye kullanana sorucaksın lens işi biraz sakat göz bu sonuçta.Ben lense başlamadan önce WISDOM hocamdan yardım aldım uzun yıllardır lens kullanıyor epeyi yardımcı oldu bana kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Lens takınca pcde ve kitap okumada bendede aşırı yorgunluk oluyor.Gözlerim ağrıyor fakat gözlükte hiç bir sorun yok bunun lensin özelliği ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Hele pcde ki yorgunluk ve ağrının gelen ışık veya ışın diyeyim hangisi ise onunla ilgili bence çünkü dışarıda hiç bir sorun yok sadece bir ara evin yolunda beyaz kireç gibi tuhaf birşey atmışlardı yaklaşık 20-25 adımlık uzunlukta oradan geçerken lensler takılı ise gözüm ağrı yapıyordu beyaza karşı tuhaf bir ağrı oluşturuyordu büyük ihtimal beyaz ışığı daha fazla yansıttığı için olabilir.

Ben air optix aqua kullanıyorum bu arada.Ne kadar doğru bilmiyorum ama piyasada ki en çok hava geçirkenliğe sahipmiş öyle duydum.Bir kere misafirliğe gittik solüsyon kabını götürmedim lensler gözümde uyudum sabah kalktım biraz gözlerimi kırptım normalmiş gibi devam ettim diğer lensler bu konuda nasıldır çok merak ediyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @HİDDET
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.