Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
655
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LENOVO uygun fiyat mı
T
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu markanın yeni nesil bir notebook'u çıkmış.Bana fiyatı uygun geldi.Bugün indirimde son gün sizce nasıl bir notebook fiyatına göre.Marka kalitesinide göz önüne alarak.



http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71508





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 28 Eylül 2007; 19:53:44 >

A
17 yıl
Yarbay

Ne İşlem Yapacaksınız Ona göre Değerlendirelim? Yada Ne için Kullanacaksınız Gunluk Gazete Okuma Internette Gezınme İçin deal Bır makine Lakin Ofis Uygulamaları Bıraz Yuk ısteyen Progmlar ıcın Ağır kalabilecek bir Model Ki 1.5 İşlemcisi. İşlemci dışında Aklınızı Karıştırcak Hiç bir sorun olmamalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
17 yıl
Yüzbaşı

haklısın arkadaş ne için aldığını söylemeli. özellikler güzel fakat işlemci ve ekran kartı düşük. düşük derken gma olduğu için oyun için düşük kalıyor.iş için çok uygun. ne için aldığınız söyleyin ona göre değerlendirme yapalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ben almayacamda bu notebook bu özellikteki diğer dandik markalardan bile daha ucuza veriliyordu.Alacak arkadaşların bari düzgün bir marka almalarını isterdim ama indirim bittiği için üstüne yaklaşık 400 ytl geldi.Aslında bu bir sıcak fırsattı gibime geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha 1 gün geçmeden yeniden indirime girmiş ilginç bir durum.Alacak arkadaşlar bir baksın derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
17 yıl
Yüzbaşı

ee müşteri çekiyor. senide çekmiyormuı git al o zaöam kaçırmadan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.