Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2039
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lenovo Flex 5 14' 2-in-1 Laptop, 14.0' FHD (1920 x 1080) Touch Display, AMD Ryzen 5 4500U Processor
C
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

G
4 yıl
Yüzbaşı

*UPDATE - 6/10/20 - Dropping a star. Sent original back due to crashing issues when waking from sleep. Wifi also dropped occasionally and had trouble reconnecting after sleep. New unit seems to work fine. Also replaced wireless card with Intel AX200 (need torx T5 bit to remove bottom panel). Much faster and no dropped connections. Still really like the laptop (and Amazon's return policy).*

reviewler arasında gördüm. ufak tefek problemlerı bulunmaktaymış, toucpadin takılması gibi falan. bu tıp 15 inch bir şey arıyorum ben de ama tüm firmalar amd düşmanıymış gibi saçma salak işler ortaya koyuyolar, garip


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Yüzbaşı

aynen katılıyorum resmen boğmaya çalışmışlar, düşük fiyata uygun ürün vermemek için kendilerini paralamışlarlar. Bir tek acer ve dell sanırım birde lenovo'nun güzeldi soğutması yanlış olmasın.

msi naptın sen aga çokmu zor fan altına filtre ve delik açmak. fanlar yuvarlak kırmızı halkaların altın asusa göre etrafa daha çok havalandırma koymuş ama soğutma perfornmansı asusunkinden kötü belki gpunun etkisindende olabilir.
< Resime gitmek için tıklayın >

Asus neden berbat.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihakki -- 9 Temmuz 2020; 14:8:46 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Grimwood
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.