Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
2670
Cevap
375024
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: LEGO FIRSATLARI genel konu (131. sayfa)
J
2 hafta
Er

Katılıyorum, ben de dün düşündüm bu konuyu, mini mini zemin kaplama detayları filan çok aldatıcı oluyor parça sayısında. Bence LEGO da bunun farkında :)

Parça sayısı benim de baktığım ilk kriter ama sonra bir bakıyorum resmine, mini mini parçalarla döşenmiş yerler ne kadar, hile var mı yok mu diye :)

Aslında ağırlık da olsa keşke ilan bilgilerinde, oradan da fikir verir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Asetil Co A
J
2 hafta
Er

Farklı cümlelerle aynı şeyi yazmışız



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
D
2 hafta
Yarbay

lego nun merkezinde yapılan bir röportajda lego tüm fiyatlamayı ağırlığa göre yaptığını belirtiyordu, bir setin az/çok parçasının olup olmadığının fiyata +- etkisi yok demişlerdi.

ayrıca bazı uzun ve büyük parçalarda yetkililer, arada kalan ve tekrar değerlendirilemeyen miktarında fiyata eklendiğini söylemişlerdi.

Technic özelinde ise ne kadar çok motor ve pil ünitesi varsa fiyata oda ekleniyordu.



[
2 hafta
Yarbay

[
2 hafta
Yarbay

[
2 hafta
Yarbay

570 TL. Aslında bunu buraya atmamın sebebi dün zaten 600 TL'ye düşmüştü şimdi daha da düşmüş. Yani almayı düşündüğünüz ama indirimini beğenmediğiniz set varsa arada tekrar bakın.


https://www.trendyol.com/lego/disney-ve-pixar-lightyear-zurg-savasi-76831-7-yas-ve-uzeri-icin-yapim-seti-261-parca-p-309231217



2
2 hafta
Teğmen

Ben geçen adg den geçen 76909 aldım sorunsuz geldi.

Orjinal legoydu.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
[
2 hafta
Yarbay

Ben acaba resmi lego mağazası mı dedim. Neredeyse resmi fiyattan satıyor elinde imkan varken karaborsacılık yapmaya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @21guns
2
2 hafta
Teğmen

1600 e aldım 76909 u mesela piyasaya göre ucuzdu.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
A
2 hafta
Yarbay

Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Toplantı sırasında hemen aldım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
[
2 hafta
Yarbay

[
2 hafta
Yarbay

Yeni setler duyruldu. Milanoyu bekliyordum güzel görünüyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

Tüm ekip sığıyor içine
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Mayıs 2024; 17:53:58 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
2 hafta
Er

Çok güzel setler var. Milano hoş. Hulk'lulardan biri alınabilir. Office ve türevlerini alıp apartmanı da yapmak istiyorum. Dün açıklanan Fransızlar cabası. Bitmiyor 😁

Ama parası bir yana evde yer bulmak da zor bu tür bir LEGO akışında. Kendi adıma daha bir seçici olmak lazım kesinlikle diye düşünüyorum. Dürtülere hakim olmam lazım. İstifçi olmak istemiyorum, dipdibe bir sürü LEGO seti gözüme de hoş görünmüyor zaten benim. Hepsi anlamını yitiriyor gibi geliyor bu kez.

Koleksiyonerlikle istifçilik arasında ince bir çizgi var. Neyse yeri değil burası 😁 Ama sonu yok sahiden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johare -- 8 Mayıs 2024; 18:6:17 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
[
2 hafta
Yarbay

Yeri burası bu konuların bence. Forumda başka yer yok :D

Aynen dediğinize katılıyorum. İstifçiliğe dönünce hoş olmuyor. Yani Alakasız her seti dip dibe koyunca anlamı olmuyor. Ben o sebepten tablo setleri daha çok beğeniyorum. Duvarda farklı odalarda hoş duruyor. Duvarın rengine/duvar kağıdına göre farklı tablo kullanılabiliyor.

Alabilirsem daily bugle, avengers tower ve sanctum sanctorumu yanyana sergileyeceğim bir masada.

rivendell + baraddur yan yana farklı odada ve masada olacak.

bu 2 tema için de raf kullanamam zaten boyları çok uzun.

Geçenlerde bir city seti hoşuma gitmesine rağmen almama sebebim de oydu. City seti alırsam şehir kurmak zorunda hissediyorum. Rafta etkileyici durmaz. İnternette görüyorum hakkını verenlerin bu hobiyi. Ama onların genelde 200 metrekare bodrumu oluyor :D

Beyinci doktoru severim youtubeda ama evinin her yeri lego ve bence çok kötü duruyor. Ama kanalının devamı için mecbur her seti de alıyor.

Bu technic setlerden lisanslı arabaları raflara koyacağım. Ama şu lisanssız, mars temalı, legonunun kendi technic setleri çok hoşuma gitse de ne evdeki bir temaya uyuyor ne diğer setlerle bir bütünlüğü var. O sebepten dürtüm olsa da almıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Mayıs 2024; 18:19:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
2 hafta
Er

Forumda başka yer yoksa dediğiniz doğru ama insanların hevesini kaçırmayalım diye dedim bir yandan da

Bana salon yasak Hanımla papaz olmak deyimi gerçek, Rivendell'den sonra zor kurtardım durumu :) Aslında tek bir oda ve orada da bir tane cam kapaklı IKEA Billy kitaplık ve iki tane geniş raf uygun. Toz olayı yüzünden pek açıkta sergilemek istemiyorum. Ama Lego'nun yaptığı yetişkin reklamlarında, genelde salonda tek bir seti heykel gibi sergileyen görseller çok hoşuma gidiyor. Değerini vermiş oluyor o şekilde sergilemek o esere. Rivendell'e ışık seti almayı da planlıyorum. Hanım yeni çıkacak olan smokinli kediyi görmüş beğenmiş, onu salona koyarız belki

Yarış arabası kesinlikle almıyorum, itici geliyor bana. Technic hiç bulaşmamaya çalışıyorum. Tablo henüz almadım ama 3 boyut seviyorum sanırım LEGO'da ben. City konusunda katılıyorum, orası ayrı bir girdap

Star Wars legoları asıl ilgi alanım. Yandan yandan da Marvel ve gerçekten hoşuma giderse Brickheadz. (Sergilemesi de kolay)
Ama şimdiye kadar alıp da yapmadığım bütün setleri yapınca çok az yerim kalıyor. O yüzden yeni set duyuruldukça bir soğuma gelmeye başladı bana

Baraddur'u muhtemelen çıktıktan 1 yıl sonra alırım. Rivendell'ın hem yapım hem sergi olarak hakkını verdikten sonra versiyon değişikliği gibi.

Avengers Tower ve Sanctum Sanctorum ben de istiyorum ama iyi bir indirim olursa ve yerlerini kafamda hazırlayabilirsem.

Yani aslında LEGO'ya merak salınca konsept belirleyerek malın piyasadan hiç kaçmadığını düşünerek oradan ilerlemek en doğrusu gibi. Cidden inanılmaz bir arz var model açısından. Kendini kesinlikle eksik hissetmemeli insan, konseptleri ayrı ayrı markalar olarak düşünmeli tamamlatıcı dürtüye sahipse.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johare -- 8 Mayıs 2024; 18:53:49 >

[
2 hafta
Yarbay

5649 TL. resmi lego satıcı


https://www.trendyol.com/lego/ideas-21333-vincent-van-gogh-the-starry-night-p-309082445
Legoya stoklar gelmeye başladı. Bugün beklediğiniz nadir setler varsa veya yeni çıkmış setler, legonun sitesini kontrol edin arada.




Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
V
2 hafta
Yarbay

Beyinci doktora takılmayın siz. Onun setleri her türlü bedavaya geliyor. Gerçekten iyi fırsat olsun olmasın çok iyi fırsatmış gibi link paylaşıyor. Hepsiburada linkgelir oranlarını kıstı paylaşımı da azaldı. Paylaştığı linklerden gelen puanlarla her ay yeni çıkanları alabiliyor. Lego da ücretsiz set gönderiyor. Önceden yeni setleri duyuruyor diye takip ediyordum ama artık takipçisi artınca cozuttu linke döndü. Reddit hem daha önceden duyuruyor hem de daha fazla bilgi var. Reddit’de Lego ana başlığı ile Legoleak başlıklarını takip etseniz yeter.

Ben de sizin gibi herşeyi almamaya özen gösteriyorum. Her çıkanı beğeniyoruz, hepsini almaya kalksak başedemeyiz.
Ben Rivendell’i ilk çıktığında almıştım, Baraddur çıkınca onu da ilk indirimde alırım. LotR Brickheadzlerini de alıyorum.

Speed Champions setlerini full biriktiriyorum. Birkaç tane de ikonik araç aldım. Delorean ve kırmızı pickup gibi. Mesleğimden ötürü uzay setlerini de almıştım ama devam etmeyeceğim.

Koyu bir Star Wars fanı olmama rağmen setlerini almıyorum. Sadece Brickheadz Darth Vader olmazsa olmaz diyerek onu aldım. Birde Danimarka Legoland’e gittiğimde Bobo Fett Brickheadz görüp almıştım.

Benim asıl koleksiyon Funko figürler, tüm One Piece, LotR ve oyun figürlerini topluyorum. Aynı Brickheadz gibi sergilemesi filan daha rahat oluyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
P
2 hafta
Yüzbaşı

[
2 hafta
Yarbay

Bunu ben de gördüm ama kesin sıkıntılı. Çünkü 3.399,00 TL resmi fiyatı ve retired set. 4000 bine satsa gözü kapalı alacak insanlar var.
Daha önce de başka bir satıcı 3600'e falan sattı 2 hafta önce yanılmıyorsam. O da bence sıkıntılıydı.




Bu mesajda bahsedilenler: @piayback
R
2 hafta
Yüzbaşı

sadece lego fırsatları paylaşmak çok sıkıcı , ayrıca konu hakkında muhabbet edilmesi gayet yararlı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >