Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
581
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Led projektör ve led bar konusunda yardım lütfen
O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık yirmi sayfa okudum ama aradığım soruya cevap bulamadım. Bu arada bilgim olmayan konularda da epey bilgi sahibi oldum o yüzden herkese teşekkür.
Gelelim soruya;
6 metre mesafeden zemini ki kendisi dükkanımızın önü oluyor, aydınlatmam, dükkanın önünü karanlık kış gecelerinde canlandırmam gerekiyor ( gıda işi).
Aynı zamanda kaldırımı da yaklaşık 2,6 metreden aydınlatacak bir şerit led yapışrtımayı düşündüm ama satıcılar o kendini bile aydınlatmaz oraya led bar kullan filan dediler.
Led projektörde ve kaldırımı üstündeki alınlıktan yaklaşık 2,6 metreden aydınlatma da yardımlarınızı bekliyorum. Acilinden tabiiki.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Yarbay

G
9 yıl
Binbaşı

O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Lazer için ileriki bir tarihi kullanmak lazım. Ama iyi fikir.
Led bar ı yağ buharlı tezgahların üstüne ve fotodaki alınlığın altına kullanmak istiyorum. Böyle açıkta olmasında bir sıkıntı varmıdır?
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ve projektör için ne dersiniz?
Bu iki tip var sanırım. Çok ledli olan pahalıya çıkıyor. Ortada tek led olan uygun ama 6 metreden zemini ve etrafı nasıl aydınlatır bilemedim.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

:)
Ayrıca içinde led dizili ışıklı menü panosu içinde uygun fiyatlı yer arıyorum. Duvarları onunla kaplamayı düşündüm bir an :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.