Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
874
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Latency ve DC
N
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Chromaggus realminde bir paladinim. Dün akşam oyuna girmeye kalktıgımda Succes! kısmında oyunun baya bi beklediğini gördüm. Sonra o kısım gecti ve karakter listesi oluşturulurken yine bi 2dk lık bekleme yaşadım. Karakterimi seçip önümdeki loading ekranının dolmasını bekliyorumdum ve DC oldum. Loading ekranı yaklasık 3-4 dk arası doluyo ve sonucunda DC veriyo. Birkaç defa denedim birinde girmeyi başardım ama 20k lık bi latency vardı. Başka bi realmde de aynı sorun olup olmadıgını görmek için realm deiştirdim bir karakter oluşturdum ve seçip realm e bağlandım. burada latency 70 ms lerde dolaşıyor herhangi bir sorun yok... İnternet bağlantımı kontrol ettim WoW dışında herşeyim çok sağlıklı çalışıyor. Daha önce böyle birşey başına gelen, sorunun çözümü için bir iki yorum yapabilicek varmı arkadaşlar...

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..



F
16 yıl
Yüzbaşı

sorun blizz kaynaklı. birçok kişide var ben dahil. bi ara geçer gibi oldu ama hala aynı bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
16 yıl
Yüzbaşı

sebebi Blizzard ..http://forum.donanimhaber.com/m_23092291/tm.htm topiginde okuyabilirsin. Wow-europe offical forumunda ben yardim istedim, bazi seyler istiyorlar CMD den onlara baglanti bilgilerini falan weriyosun.. yaptiktan 20 dk sonra düzeldi benim sorunum.



T
16 yıl
Yüzbaşı

Ben Auchindoun'da oynuyorum.Kimsenin olmadı yerde 75 Ms görüyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
16 yıl
Yarbay

Aynı olay banada oldu, jaedenardaki charlarımla oyuna giremiyorum dcc yiyorum ama dunemauldaki charlarım gayet normal. Beyinsiz bi gm le konuştum bilindik geyikleri yaptı beyinsize diyorum herşeyi sıfırladım sildim rapir yaptım salak bana diyoki wtf yi cache yi sildin mi?

Valla bıktım artık, ttnet sorunlarımız bitti bide blizzard sorunları başladı lanet olsun bırakıcam artık oyun mu oynuyoruz eziyetmi çekiyoruz belli değil ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
16 yıl
Yüzbaşı

http://forums.wow-europe.com/board.html;jsessionid=3BCAD2733A9F057898B89B58474707D0.app09_05?forumId=11079&sid=1

buraya girip bi konu acip hakkinizi arayin. dediginiz gibi baglantilarinizda hic bir sorun yok.. Eger realm deistirirseniz zaten latency olmadan oynadiginizi göreceksiniz. gecen sefer bende sorun oldugunda bas bas bagrindim...10 dakika icinde düzeldi.. bugun tekrar sorunu yasayinca biraz sert ciktim we dogrulari söyledim forumdan uzaklastirma aldim.. Avrupali bütün kullanicilar delirmis durumda.. Guildim su an raidte ama sizler gibi ben gibi sorunu yasayan herkez forumda su an.. ve blizzard sessiz kaliyor, yazilanlara cewap bile wermiyor..

Burda tepkinizi belirtin..Yoksa werdigimiz paranin hakkini alamicaz..Aksine keyif almak icin oynadigimiz bi oyun bizi sinir etmekten baska bi ise yaramiycak...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.