Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
177
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lastik Değişimi Sonrası Gelen Hışırtı
İ
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Bugün lastik patlaması sonucu eve gelip iç lastiği değiştirdim.Şuan iç-dış lastikte her hangi bir sorun yok fakat tekerleği taktıktan sonra bir sorunla karşılaştım.Tekerlek dönme esnasında kısık sesli bir hışırtı çıkartıyor.Lastiği boşta çevirdiğimde rahat dönmesine engel olduğunu farkettim Tahminimce bir yere sürtüyor fakat nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum.Bisiklet disk frene sahip ordan şüpheleniyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.



A
9 yıl
Çavuş

tekerleği çıkarıp eskisi gibi yerine oturtma ihtimalin nedir? eğer daha önce o bisikleti 0 ince ayar çekmediysen sıfır ihtimal. tekeri her seferinde yerine farklı oturtursun ve direk fren ayarların değişir hatta hata büyükse vites ayarlarında değişir. tekeri tam yerine oturt emin ol son vites frenleri bi daha ayarla. tekrar tekeri çıkarma durumun olduğunda aynı şey başına gelmez ayarı iyi yaparsan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.