Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
40
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptopu ilk açtığımda ekranda oluşan çizikler.
A
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Laptopumu ilk açtığımda ekranın ortasından aşağı doğru görüntü gelmiyor yada ara ara geliyor. Ancak bu sorun 1-2 dk sonra düzeliyor. Anladığım kadarı ile ekran kartı ısınınca yada işlemci ısınınca düzeliyor. Yada başka sorun. Laptopta 2 adet gpu var. Biri dahili amd gpu diğeri nvidia. konu ile ilgili video çektim onuda ekliyorum. Sanırım donanımsal çünkü pc açılışında daha biosta iken bile bu durum mevcut. Birde laptopu 144hz yineleme hızı ile kullanınca daha çok sorun yaşıyorum. 60 a düşünce daha az oluyor. Destek rica ederim


laptop modelim Asus zephyrus g14 ga401qm






DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarburak -- 7 Mayıs 2024; 9:41:15 >


R
2 hafta
Yüzbaşı

Garantisi varsa bire bir değişim talep edebilirsin tamir ettirmeni önermem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

garantisi yok maalesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @rayli82
A
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Laptopu tv ye bağladım sorun ekranda gözüküyor. ekran ile anakartı birleştiren kablodan olabilir mi? 3 5 dk sonra düzeliyor.









T
2 hafta
Onbaşı

Bilgisayarın içini daha önce açtın mı hocam? Kablolara zarar gelmiş olabilir. Açıp bakabilirsin. Muhtemelen ekranla ya da panelle ilgili değil onların bağlantılarıyla ilgilidir öyle bir şeyse.

Yakın zamanda işletim sistemi falan güncellediysen onla ilgili bile olabilir. Bir arkadaşım eski windows sürümüne formatlayınca düzelmişti benzeri bir sorunu. Kablolarla ilgili bir şey göremezsen bi windows 10 yüklemeyi deneyebilirsin.

Driverları da kontrol etmek lazım. Windows update otomatik ediyor galiba artık ama bir bak yine.

Ne kadar zamandır var bu problem? Kendiliğinden mi oluştu öncesinde bir şey oldu mu? Laptop yeni mi? İşletim sistemini kendiniz mi yüklediniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.