Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
457
Tıklama
0
Öne Çıkarma
laptopta ekran kartı driver sorunu
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar toshiba X200 21T laptopum var. intel dual core T7500 2.20 Ghz 2046 mb ram i var. işletim sistemim vista 32 bit. ekran kartından bahsedicek olursakta Geforce 8700M GT. ben bu aletin ekran kartını bir türlü düzgün driver update i yapamıyorum.nvidia ya girip özelliklerimi seçtiğimde altta vermiş olduğum driver çıkıyor bunu sistemime kurmuyor bundan öncesindeki sürümü kurmuştum .ama ondada ekranda ara sıra ortaya çıkan, bazı bölgelerde karıncalanma türünde birşeyler oluyordu. hiç update etmeden kullanmak zorunda kalıyordum.son kurumunu kurmaya çalıştım sistem kabul etmedi gibisinden birşeyler dedi fakat karıncalanmalar gene ortaya çıktı. şimdi roll back de yapamıyorm driver ı çünkü ztn ilk driver duruyor=)

ben bu aletin ekran kartından tam performans yararlanamıyorm.gene full de oynayabiliyorum oyunları fakat gende daha iyisi vardır tabi.ne yüklemem gerekiyor neden bu sorunla karşılaşıyorum? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.


Notebook Release 195


Version: 195.62 WHQL
Release Date: 2009.12.04
Operating System: Windows Vista, Windows 7
Language: English (UK)
File Size: 116 MB



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.