Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LaPToPcU Bilen BERİ GELSİn.DELİRMEMEK ELDE DEĞİL...
G
19 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese Merhaba:Benim eski bir Sony VAIO laptopum var(dı).Bir hata işleyip,yavaşlayan bilgisayarı hızlandırmak için Orj.Recover Cd'siyle makinayı sıfırladım.Herşey tanıdı fakat modemi kendim ayrıca tanıttım.Önceleri Modem bağlantı sorunları verdi 1-2 gün içinde tamamen iptal oldu.Servise götürdük tabiki yanmış yenisi olcak dedier ve UÇUK bir rakam verdiler.Bir de akıl veriyolar bu kadar para verceğine git harici 56 K kullan diye.Sony Vaio Servis (özel.com) çözümde uzman(!!!!),Sony alırken 2 kez düşünün.
Dışardan 56 K alırsam laptop'un anlamı kalmıyor.Çaresiz kaldım alayacağınız ve tabiiki herkese de güven olmuyor.GÜVENİLİR LAPTOP TAMİRİ YAPAN SERVİS bilen varsa yardımlarını rica edecektim.Şimdiden teşekkür ederim.



A
19 yıl
Yarbay

Öncelikle geçmiş olsun. Modem neydi bu arada?? Sanırım 56K dır. Eğer İstanbul'da isen bu işler için açılmış yerler var. (Notebook Hastanesi vb.) oralara götür derim.



G
19 yıl
Er
Konu Sahibi

ben KadıköY'deyim bu Notebook hastanesi dediklerinden güvenilir,hızlı ve akla uygun fiyat isteyen bildiğin bir yar varsa çok iyi olcak.Kadıköy'deyim ama işimi bikaç saatte adam gibi bir fiyata yapan yer varsa karşıya da geçebilirim.VAlla önerilierinizi bekliyorum.Teşekkürler.



G
19 yıl
Er
Konu Sahibi

bu arada Modemi sormuşsun Modem Conexant-Ambit 56 K Fax/Modem. Makinaya 1 kez recover yaptık şu olanlara bek.Ne diyeyim.Ne bicim modem ve ne biçim servis anlayışı...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yarbay

Valla ben istanbul'lu değilim. İstanbul'u da hiç bilmem ama bu notebook hastenesini forumdan biliyorum. Bikaç arkadaş söylemişti. Adamlar sadece bu işi yapıyorlarmış. Fiyatları da iyiymiş. Bide çoğu parça varmış ellerinde. Bekle bakalım birazdan İstanbul'lu birileri çıkıp yardım edecektir mutlaka...



G
19 yıl
Er
Konu Sahibi

Kadıköy'de kimse bir yer bilmiyo anlaşılan.Ya da güvenilir bir yer bilmiyo herhalde.Neyse cvp vereceklere teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yüzbaşı

Kadıköyde Notebook Hastanesi iyidir zamanında ben notebook 'umu orda yaptırmıştım bir problem çıkmadı..fiyatları ne dir bilmem de arıza tespit ücreti almıyorlardı en son

Birde mecidiyeköy 'de Arkadas Bilgisayar ve Onlarda bu konuda iyidir.. Oraya gitmeyi düşünürsen referansımla gidebilirsin fiyat konusunda yardımcıda olabilir..
Zamanın da epey notebook işi yapmıştık...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı

cemelektronık var.oraya gotur derım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.