Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1744
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop kilitlendi açılmıyor
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Asus F50 SV 240DV modelinde Laptop'a sahibim.Her zaman uyku modunda bırakır yatarım.Bugün "tık"tık"tık"diye ses ile uyandım.CD sürücüsünün sesiymiş kapağı açtım "Güç ışığı"ile"Wierless"ışığı aynı anda yanıyor.Bataryayı çek tak yapıp çalıştırmak istedim aynı sonu.Bataryayı çektim güç kablosunu taktım yine aynı sonuç.HDD yi söktüm "tık"tık"sesi devam ediyordu.CD sürücüsünü çektim kesildi ama çok ince bir ses kesile kesile geliyor.Yane özetle sorun şu."Power ışığı ile Wierless ışığı aynı anda yanıyor vs laptop açılmıyor"



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

H
10 yıl
Yüzbaşı

geçmiş olsun hocam servis yolu görünmüş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

işte bu hiç olmadı.yalnız sabah uğraşırken internet yanıt vermiyordu bu konu gibi 2-3 tane açılmış olabilir onlar iptal bu konuda toplıyalım ama servis diyorsan onada gerek kalmadı gibi :(



A
10 yıl
Teğmen

Makinenizin hdd si gitmiş gibi algılıyorum anlattığınız ses çıkmasından



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Binbaşı

Paşam ses hdd denmi geliypor optik sürücüdenmi anlayamadım doğrusu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

DVD den geliyordu söktüm onu bu sefer ince bir ses keik kesik geliyor.Eskiden laptop a elektrik gelirdi artık elektrikte gelmiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.