herkese merhaba laptopumda resimdeki kabloyu gerginleştiğinden söküp düzeltip geri takmak istedim. ( ekrana görüntü titreyerek geliyordu ve daha önce işe yaramıştı )
geri takarken ufak bir çıt sesi geldi ve laptop açılmıyor.. sizce neden oldu çözümü var mı cevap verirseniz sevinirim.. :( < Resime gitmek için tıklayın >
Anakart üzerinde herhangi bir işlem yaparken kesinlikle elektrik yükü bulunmaması gerekir, pil veye şarj kablosu takılıydı o esnada sanırım. İlk yapmanız gereken anakart enerjisini tamamen kesmek ve birkaç dk bekleyip tekrar güç vermek, işe yaramazsa ikinci denemede tüm enerjiyi yine kesip bios pilini de söküp 10 dk kadar bekleyip deneyin.
Son olarak ekran flexini söküp bir de o haliyle çalıştırmayı deneyin. Kısa devreye sebep olabilir.
geri takarken ufak bir çıt sesi geldi ve laptop açılmıyor.. sizce neden oldu çözümü var mı cevap verirseniz sevinirim.. :(
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >