Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
laptop fan sorunu
E
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

5 aylık yeni bir laptobum var acer aspire 3 dünden itibaren fandan normalde en ağır yükte bile çıkmayan fan sesi şuan çıkmaya başladı çok fazla rahatsız edici bi ses genel olarak oyun için kullandıgımdan tozlanmıştır dedim garanti gider diye korkuyodum ama sese dayanamadım açtım temizledim tozları şuan temiz olmasına rağmen seste hiç bir azalma olmadı neden kaynaklıdır fanı çıkarıp temizledim hava tuttum ama içini açmamız gerekiyo mu orda da toz olabilir mi yada yağlamak filan mı lazım yoksa bozuldu mu bu arada sıcaklık problemi fps problemi filan yok



A
4 yıl
Binbaşı

Garantisi varsa, garantiye göndereceksin.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Valorant kurdunuz mu? Valorant anti hile yazılımı bilgisayarın çekirdeğine gömüldüğü için açılış hızı yavaşlıyor ve bilgisayar fanları normalden fazla çalışıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

kurmuştum ama kaldırdım anticheati zaten başlangıçtan kaldırmıştım oynarken de girmeden önce açıyodum


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
E
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

edilgene alınca azalıyor ses soğuma ilkesini



M
4 yıl
Yarbay

program ekle/kaldır ile kaldırılmadığı müddetçe msconfig yada hizmetler kısmından devre dışı bırakılsa bile işletim sistemi çekirdeğinde çalışmaya devam ediyor. Oyuna girerken açıyor olmanız bir şey değiştirmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @enesemin28
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.