Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop dıt dıt dıt ötüp kapanıyor(fanları max’a alınca)
D
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bunlar ilgili araştırdım bi kaç gündür ama benim sorunum biraz farklı detaylarıyla anlatıcam.öncelikle geçen yıl başladı bu sorun oyuna girince ve cihazı televizyona bağlayınca dıt dıt dıt ötüp kendini kapıyordu bi kaç hafta idare ettim sonra ekran kartını güncelleyince düzeldi.
Dün ise sigorta attıktan birkaç saat sonra oyuna girince tekrar öttü ve kapattı cihaz ancak bu ötmeler artık normal kullanımda da olmaya başladı.ben fanları minimuma aldığımda ötmüyor ancak maksimuma çektiğimde oyuna girip girmediğime bağlı olmaksızın ötüyor ancak fanı yine minimuma alınca susuyor.ekran kartını yine güncelledim ancak değişen birşey yok.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa teşekkür ederim anakart arızasından korkuyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 9 Nisan 2020; 16:48:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.