Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
344
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop anakartı start vermiyor
F
8 yıl (181 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar laptop acilmiyordu ve ayrıca menteşe ayakları kırıktı laptop u açtığımda güç kablosunun koptuğunu fark ettim öncelikle onu yaptım daha sonra menteşe ayaklarını tamir ettim sorun kalmamıştı topladım laptopu güç tuşuna basmamla açılıp tekrar kapanması bir oldu söktüm tekrardan fark ettim ki power tuşunun Flex kablosu hasarliymis teller birbirine deyiyormus başka bir laptoptan çıkma kablo aldım fakat şuan anakart hiçbir şekilde tepki vermiyor buna pil şarj ışığı da dahil daha önceden yanıyordu şuan onada tepki vermiyor daha sonra anakarttan bir saniye araliklarla ve düşük seste tık tık tık ses geldiğini fark ettim sorun ne olabilir anakart yanmış olabilir mi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl (8270 mesaj)
Yarbay

biraz müsade edin cihaza statik varsa deşarj olsun, sonra tekrar deneyip bilgi verebilir misin?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.