Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
2516
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lanet MarioForever.exe
A
18 yıl (117 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bizim şirketimizin networkunda MarioForever.exe adı altında bi dosya var sildiğim halde geri geliyor kimse tıklamamış ama birileri ya tıkladı virüsü oraya yayıoyor herkesin pc den tek tek sildim fakat virüs yine geliyor yokmudur bunun bi çaresi şimdiden herkese teşekkürler



P
18 yıl (552 mesaj)
Teğmen

Düzenleme: Programda sorun var...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pik -- 3 Aralık 2008; 11:18:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl (117 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

saolasın hocam bi deneyeyim hemen



Y
18 yıl (1 mesaj)
Er

Aynı problem bendede var. Sorunu çözebildinizmi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl (1922 mesaj)
Binbaşı

Aynı problemden müzdaribim çözebildinizmi acaba??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl (6447 mesaj)
Yarbay

MarioForever.exe dosyası bir trojan virüsüdür. Normal yollarla silerek kurtulamazsınız. Antivirüs kullanıyorsanız antivirüsünüz bu trojanı yakalayamamış demektir. Bunun nedeni iyi bir AV olmaması ya da antivirüsün güncel olmaması olabilir. Çeşitli antivirüsler kullanarak silmeye çalışmanızı öneririm. Tavsiyelerim NOD32, Kaspersky ve HijackThis kullanmanızdır. Bilgisayarınızda antivirüs yazılımı yoksa BURAYA TIKLAYARAK kaspersky'nin online virüs tarama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu taramayı yaptırmadan önce -varsa- mevcut antivirüsünüzü devre dışı bırakınız. Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl (1922 mesaj)
Binbaşı

İlgilendiğiniz için sağolun. Nod32 kullanıyordum güncel. Fakat yakalayamadı sanırım.

Birde verdiğiniz linki deneyeceğim.


İyi çalışmalar....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
18 yıl (4356 mesaj)
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >
MarioForever.exe oyununun dosyası bu boyutta bir dosyadır. Program ekle kaldırda gözükmez. Program kullanılınca (oynanınca) bazı durumlarda kısayol oluşturur. Sildikleriniz büyük ihtimalle kısayoldur. Kısayol özelliklerinden yola çıkarak Hedefi Bulup programı kaldırabilirsiniz. MarioForever.exe diye bir virüse rastlamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl (1873 mesaj)
Yüzbaşı

Bende de bi zamanlar vardı o virüsten kurtulmak için baya uğraşmıştım. Ama Kaspersky yakalıyabiliyor Kaspersky ın kendi sitesinden indirip 1 aylık deneme sürümü olarak kurun bi virüs taraması yaptırın bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.