Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1347
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LAN üzerinden müzik streaming
T
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar,

Ben sadece bir kişiye radyo yayını yapmak istiyorum. Tam radyo yayını olmuyor tabii bu sadece iki kişi aynı müzikleri simultane dinlemek istiyoruz. LAN üzerinden bağlıyız. Bayağı araştırdım ancak işe yaramadı internetten bulduğum hiçbir şey. Winamp üzerinden olur, Media player üzerinden olur hiç farketmez. OS ler Windows 7, biri 32 diğer 64 bit.

Yardım ederseniz çok sevinirim.



M
13 yıl
Çavuş

Aradoğın şey sanırım remote control winamp plugin.

http://www.winamp.com/plugin/remote-control-plugin/89729

İlk önce yukarıdaki linkteli plugin'i indirip kurmalısın.

Kurduktan sonra Preferences/Plugins/General Purpose kısmına gelin ve BrowseAmp konfigürasyon ekranına geçin. Music Folder sekmesine tıklatın ve standart olan C:\Program Files\Winamp klasörünü asıl Mp3 klasörünüz ile değiştirin. Sonra gene yukarıda konuşlanmış Security sekmesine tıklatın, IP Address Management başlığı altında, grant access from ibaresinin hemen karşısındaki add butonuna basarak playlist'e ulaşmasını istediğiniz makinan(lar)ın IP adresini girin. Plugin'in Help kısmında örnek IP aralıkları verilmiş (192.168.0.0 - 192.168.0.255). Örnekteki IP aralığını girince benim işime yaradı. Büyük ihtimalle sizinde işinizi görür.

Ayarları yaparken bir sorunla karşılaşmadıysanız 192.168.0.1:80 no'lu adresten (yada konfigürasyon ekranından hangi port'u seçtiyseniz 80 yerine onu yazın) BrowseAmp'ın kontrol paneline ulaşabilirsiniz. Bundan sonrasını bir-iki dakika içinde rahatlıkla çözebilirsiniz.

Herhangi bir karışıklık olursa google'dan "remote control plugin winamp" diye aratırsan çeşitli yardım konularına ulaşabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

"Preferences/Plugins/General Purpose" bu kısımdan sonra BrowseAmp kısmını bulamadım, Music Folder ve Security'ye gelemiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.