Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
542
Cevap
31498
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz) (28. sayfa)
V
6 yıl
Teğmen

Core serverda population nedir arkadaşlar?



M
6 yıl
Yarbay

Core serverında oynayan ama suan arada bakmak icin giren biri olarak şahsen yeniden baslamazdim, Anlik heves gidermek icin gir 1 ay oyna ama clana gireyim pvp yapayim 6 ay kasip pvp yapayim gibi dusuncen varsa oyle hata yapma, Suan serverda 1000 kisi yoktur şahsi dusuncem 750 civari ama ne kadar dogru bilemiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Çavuş

Arkadaşlar bu oyun herşeyden önce sabır işi. Pvp yapmak için oyuna girecek arkadaşlara tavsiyem hiç başlamamalarıdır. Oyun P2W (Pay to Win) yani ne kadar para o kadar güç üzerine kurulu bir mantığa geldi (PvP için) . Benim gibi arkadaşlarıyla birlikte sohbet edip arada günlük questleri yapıp oyun oynamanın keyfine varmak istiyorsanız ara ara oynamanızı tavsiye ederim. Oyun içinde para (adena) kazanmanın en güzel yolu ticaret ile uğraşmaktır. Oyunda oynadığınız sürede kendinizi geliştirirsiniz. ucuz ürünleri alıp üzerine 20~30% ekler satarsınız size extra gelir olarak döner ve bu sayede eksik eşyalarınızı satın alma gücüne sahip olursunuz. Tabiki ticarette uzun ve bitmeyen bir süreçten ibaret. Ayrıca oyun içinde farm eventi dediğimiz iki haftalık etkinlikler yapılır. Bu etkinliklerin yapıldığı dönemlerde yaratıklardan düşen nesneleri sattığınız taktirde yine bir miktar oyun parası kazanmanız mümkündür. Yapmanız gereken şey çok basit aslında. Sabredeceksiniz her gün düzenli olarak günlük görevleri yapacaksınız ve oyunda kumar oynamayacaksınız. Şimdilik aklıma gelenler bunlardan ibaret. Oyunu oynayan arkadaşlar 25++ yaş grubundan olup ingilizceye hakim olanlar PVE klanına davet için oyun içinde "Emily adlı karaktere mesaj atabilirler.
Gününüz güzel geçsin... Saygılarımla



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.