Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
822
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kyoto 8550 da+cı
U
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

kyoto 8550 da+cı markalı makineme yeni versiyonu yükleyemedim rs232 mi kullanmam gerekiyor birde tam olarak nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim



N
20 yıl
Yarbay

http://www.morselectronic.com/ sayfasını bi ziyaret ediver.
Hem forum bölümüde var.



U
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

forum bölümü var ama açılmıyo forumu yardım etmeniz lazım



N
20 yıl
Yarbay

Ucuz bir öneri ama,mail atarakda bilgi alabilirsin o da olmazsa! pm at senin için link araştırması
yapabilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
20 yıl
Binbaşı

www.morselectronic.com sitesinden 8550 da cı ile ilgili dosyaları download sayfasından indir, verilen resme göre rs232 kablosunu yap (bağlantılar önemli hata yaparsan cihazlar zarar görebilir, fişlerdeki numaralara göre 2 ve 3 çapraz, 7 ve 8 çapraz bağlı, 5 nolu pinler birbirine bağlı olacak)
daha sonra receiver açıkken rs232 bağlantısını yap, güncelleme programını çalıştır, download kartına geç ve kaynak flaş dosyasını seç, uyarıya tamama tıkla ve receiver'ı kapat, aç, açtığında güncelleme başlayacak ve 2 buçuk dakikada bitmiş olacak
not:baud rate 115200 olsun, flaş programında yukarıda ayarı var, receiver'ı bağladığın portu da seçmeyi unutma)

Benim de bu aletin eski flaşına ihtiyacım var, versiyon 450 varmış galiba, bunu nereden bulabilirim?Daha doğrusu alet kendi kendine kanal isimlerini değiştiriyor, frekans falan unutuyor galiba ve kanallara rastgele kilit atıyor, v600 flaş attım ama düzelmedi, eski flaş atmaktan başka ne yapabilirim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
20 yıl
Binbaşı

Yok mu bilen yawww bu olayı
kafayı yiycem alet herşeyi yawaş yawaş unutuyo



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.