Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
821
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kyk bursu, 'ilk kez üniversiteye yerleşen öğrenciler' olayı
S
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar. Ben öğrenim kredisi almak istiyorum. 2010 yılında bir kez yerleştim, okula devam etmedim. Bu sene tekrar sınava hazırlandım ve istediğim yeri kazandım. Okuldan kaydımı sildirdim. Sonuçlar geldiğinde kaydımı yaptıracağım. Öğrenim kredisine başvurmak istiyorum. Kyk sitesinde başvuru açılmış fakat ilk kez yerleşen öğrenciler diye bir tabir gözüme çarptı. Daha önce herhangi bir burs veya kredi başvurusu yapmadım. Fakat ilk kez de yerleşmiyorum. Krediye başvurabilir/alabilir miyim? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.



M
12 yıl
Yüzbaşı

bide ben birşey sorayım
hem burs hem öğrenim kredisi başvurabiliyoz mu ?
hangi sıraya göre çııkar?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Born -- 16 Ağustos 2012; 0:01:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

bide ben birşey sorayım
hem burs hem öğrenim kredisi başvurabiliyoz mu ?
hangi sıraya göre çııkar?


sadece birine başvuru yok zaten ikili ve üçlü gruplama var başvururken burs,kredi burs,öğrenim kredisi,katkı kredisi tarzında tabi burs ile krediyi aynı anda alamıyorsun ikinci öğretim değilsen hem kredi hem de öğrenim kredisi alabiliyorsun yanlışım varsa düzeltin

sıraya göre çıkma durumu yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 16 Ağustos 2012; 0:18:19 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

Daha önce kredi / burs almış öğrenciler 1 seneden fazla başarısız olmaları durumda kredi ve burstan yararlanamıyorlar. Ancak siz daha önce kredi veya burs almamışsınız, dolayısıyla sizi etkileyecek bir durum yok. Özel durumunuza göre burs belki, öğrenim kredisi ise kesin çıkar.

Başarılar dilerim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.