Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1237
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KULAKLIK SORUNU
X
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler herzamanki gibi yeni aldığım kulaklığımda 3 ayda bozuldu:(sorun hep aynı kablo kesilmesi aldığım kulaklıkların tümü aynı sebepten bozuluyor kimi geç kimi tez ama ergeç aynı sebepten bozuluyor bu yüzden kablosuz bluetooth kulaklık almayı düşünüyrum yanlız bu kulaklıklar hakkında pek bilgim yok mp3 çalarımda bluetooth özelliği yok bluetoth kulaklık alsam mp3 çalara bağlanan adaptörü varmıdır sesi bluetooth üzerinden gönderecek bu tür kulaklık yoksa cep telefonumdanda dinleye bilirim yanlız hangi marka hangi model almalıyım sesi kabolu kulaklık kadar tatmin edici olurmu bluetooth kulaklıkta önerileriniz nedir?



H
15 yıl
Yarbay

Bluetooth kulaklık almak yerine sorunu biraz kendinde aramalısın, neden bozuluyor kulaklıkların diye..

Dediğin şekilde 3,5'luk jacka bluetooth vericisini takıp, kulaklıkta alıcı olan modeller var.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
15 yıl
Çavuş

bluetooth kulaklıkların uzun süreli kullanımlarında kanser yapma riskinin araştırılması gerekli



X
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3.5 jacka bluetooth vericisi bağlana bilir modeller var demişsin örnek verebilirmisin bu modellere.Ayrıca sorun bende değilki kulaklıkta kullandığım kulaklıklar dandik markada değil genelde sony philips marka kullanıyorum genel olarak aynı sebepten bozuluyor jack ın hemen üstünde kalan kısım jack sert kablo yumuşak tam o jack a bağlandığı yer hassas nokta doğal olarak en çok hareket eden kısım zamanla ister istemez içerden kablo kesiliyor sonra kulaklığa ses gelmeme başlıyor jackın o kısmını oynattınmı geliyor buda kulaklığın işi bitmiş demek oluyor.diğer en çok bozulma nedenide kulaklığa giren kısım orada aynı sebepten sert kısımla yumuşak kablonun birleştiği yer zamanla kablo orda esnemekten içten kesiliyor şuana kadar en çok dayanan kulaklığım 1 yıl dayandı oda jack yerinde içten kablo kesilmesinedeniyle bozuldu aldığım kulaklıkların fiyatı 3 yılda 500 milyonu bulmuştur iyi bir bluetooth kulaklık almayı düşünmemin nedeni bu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Yarbay

Bu jack bozulmalarını çok kolay bir şekilde tamir edebilirsin. Toplam 10 dakikanı almaz, her seferinde yenisini almaktansa sana havya ve lehim almanı öneririm

Ben Türkiye'de ne kulaklıklar olduğunu pek bilmediğimden az çok fikrin olsun diye yurtdışından örnek vericem, araştırırsan Türkiye'deki sitelerden bu şekilde birşeyler bulabileceğine inanıyorum. Olmadı iheadphones, mymemory veya ebay vs. den temin edebilirsin problemsiz.

http://www.iheadphones.co.uk/headphones/24161/Altec+Lansing+BackBeat+906.htm

Sanırım Türkiyede Samsung ve Motorola'nın bu şekilde kulaklıkları olabilir. Bir de Sennheiser'in..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Yüzbaşı

kablosu değiştirilebilir dene ben bi ara logitech freepulse almayı düşünüyodum ama vaz geçtim ebayda 50$ civarı idi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.