Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
503
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklık önerisi
D
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar başlıkta belirttiğim gibi telefonum için kulaklık arayışı içerisindeyim. Film ve müzik dinleyen biri olduğum için Bluetooth'ya da kablolu kulaklık arıyorum ama bir türlü karar veremedim, bu konuda bana yardımcı olacak siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe olarak 400-500 arası çıkabilirim, daha alt bütçelerde de iyi kulaklıklar varsa onları da değerlendirebilirim. Ses netliği önemli, Bluetooth kulaklık olursa şarji biraz daha iyi kulaklık olursa memnun olurum. Telefonum kulaklık girişi olmadığı için ses çıkışı olarak Type-C kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Binbaşı

OnePlus Buds Z var. Genel olarak yorumu güzel diyorlar. Bu linkten ulaşabilirsiniz. İncelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz. Dolby Atmos desteği de var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Listeye ekliyorum. Başka seçenekler varmı bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tomb.raider
T
3 yıl
Binbaşı

Yakın zamanda benim de almayı planladığım bir kulaklık. OnePlus telefonum olduğundan ötürü almak istiyorum açıkçası. Bir ara 1MORE bakmıştım ama vazgeçtim. Xiaomi'nin airdots pro 2 vardı. Onunda incelemesi burada. Ürün ise burada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 6 Şubat 2021; 19:55:52 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dises28
D
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bende kararsız kaldım nasıl bişey alayım diye.



T
3 yıl
Binbaşı

650 yazmışım ama yurt dışı fiyatıymış. Ürün burada. İyi-kötü yorumlar genel olarak dengeli. Gömenlerde var, yükseltende. Bu gibi ürünlerde kullanılınca iadesi de zor oluyor maalesef. O yüzden kaliteli bir ürün almak gerek. Abim ise geçenlerde şu ürünü almıştı. Gayet memnun olduğunu söyledi. Eğer bu tarz kulaklıklarla ilgilenirseniz bunu da ekleyebilirsiniz. Bass olsun, ses kalitesi olsun gayet tatmin edici seviyedeymiş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 6 Şubat 2021; 19:59:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bluetooth olacaksa en dikkat ettiğim şey şarj süresi. Tatmin eder mi düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @tomb.raider
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.