Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
157
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklık Çoklayıcı Çalışmıyor Lütfen Yardım Edin!
S
2 ay
Er
Konu Sahibi

Havit H2230D kulaklık aldım, fakat kulaklık tek jak girişine sahip olduğu için mikrofonu bir türlü çalıştıramıyordum. Çoklayıcı almak gerekiyor dediler aldım. Az önce çoklayıcı elime ulaştı fakat mikrofon hala çalışmadığı gibi kulaklığın sesi de minimum seviyeye düştü, sesi fule çeksem bile çok az ses geliyor. Moralim aşırı bozuk, ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Aldığım çoklayıcı bu.

Edit: Az önce kulaklık jakını çoklayıcının yarısına gelecek şekilde taktım ve kulaklığın sesinde hiçbir problem kalmadı. Fakat mikrofonu ağzıma sokmama rağmen çok az ve çok boğuk bir ses geldiği gibi arka planda çalan şarkıların sesini çok yüksek seviyede alıyor. Discord da arkadaşım benim sesimi duyamazken dinlediğim şarkıyı kusursuz bir şekilde duydu. :(


https://www.n11.com/urun/frisby-fa-6624acv2-3-5mm-stereo-e-4pin-3-5mmstereo-3313113?magaza=ligorin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoIaire Of Astora -- 10 Haziran 2024; 14:11:20 >

T
2 ay
Yüzbaşı

Muhtemelen aldığınız kablo bozuktur. Zaten çok yalandan bir kabloya benziyor yorumları da okuyunca. Herhalde kablo mikrofon ve kulaklığı ayıran değil de stereoyu iki mono uca ayıran bir kablo gibi. O yüzden de siz kulaklığı yarım taktığınızda pinler kısmen doğru yere denk gelip de ses alabiliyorsunuzdur. Ve yine bu sebeple pinler mikrofon konumuna göre bağlanmadığı için ses sinyalini mikrofon sinyali olarak gönderiyordur. Ugreen tarzı kaliteli Çin markalarına bakarsanız düzgün çalışan bir kablo daha rahat bulursunuz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Sağ olun hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @trkgncr
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.