Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
295
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklığımın kablosunu kestim ama :(
O
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar pilipis kulaklıgım var ve kablosunu kestim kablonun içinde 3 kablo var ve reklerıi kırmızı yeşil ve sarı renkli mantıken ben o kabloları aynı renkteki kablolar ile birleştirdiğimde çalışması gerekmezmi
yada çalışıyor olması gerekmiyormiyormu ama neden se çalışmıyor o üç renkli kablolar ise içinde beyaz misina ya benzer bişey var ama ben anlamadım bu olayı neden çalışmıyor bu merek tekrar aynı kabloları birleştirdiğimde


lütfen yardım edin arkadaşlar yaw bilen biri varsa bi tavsiyede bulunsun?



M
16 yıl
Yüzbaşı

BENDE BİR KERESİNDE SESMİŞTİM AMA BİRLEŞTİREMEDİM DEĞİŞİK BİR KABLO YAPISI VAR.BENCE UGRAŞMA YENİSİNİ AL.BİRLEŞTİRSEN BİLE AYNI SES KALİTESİNİ ALAMAYABİLİRSİN.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

anlamadım gitti olayı valla şaşırdım apışıp kaldım :D:D:D hayır ne biçim bi mantık var bunda olayı nedir onuda bilelim diye açtım hem bu konuyu bilen arkadaşlarda cevaplarla çok sevinirim ne biçim bişey dur tekrar tamir edilebilirmi olayı nedir bu kulaklıkların yada böyle kabloların ;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.