Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2079
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi kartı ile ödeme yapılabilen web sitesi yapımından anlayan birileri aranıyor
H
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Başlıkta dediğim gibi bir site yapılacak, bu sitede birkaç ürün olacak ve kredi kartı ile alınabilmesi isteniyor. Ben web tasarımı işinden az çok anlıyorum fakat böyle birşey bugüne kadar daha yapmadığım için yardım gerekiyor.

Bu işten anlayanlar lütfen PM atabilir mi?

Ücret vs. konuşulur...



S
13 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, ilanınız dünde vardı PM aldınızmı bilmiyorum fakat herhangi bir durum belirtilmediği için öncelikle bilgilendirme yapmak istedim.
Kredi kartı ile alışveriş yani sanal pos stratejisini bilmek ve müşteriyi konu ile ilgili bilgilendirmek daha önemlidir.
Eğer bu işi aldı iseniz bence müşterinizi bilgilendirmek gerekiyor ( her ihtimale karşı biliyorsada hatırlatmakta fayda var ).
Bankalar sanal pos iznini açığı olmayan özgün yazılımlara veriyor genelde, tasarımınızı hazırlıyorsunuz, sonra bankaya başvuru yapıyorsunuz, banka sitenizi uygun bulursa sanal pos yazılımını size veriyor.
Bu yazılımı siteye entegre etmekte yazılım bilgisi gerektiriyor tabiki, fakat en önemli unsur anlaşacağınız banka sanal pos sistemini kullanmanız için sizden aylık 200 - 250 tl arası bir hava parası alacaktır, 4 tane banka ile anlaşmaya kalksanız 1000 lira civarı bir rakama geliyor bu fiyat, müşteri ile anlaşıp siteden alışverişi paypal aracılığı ile yapılacak şekilde ayarlanmasını isteseniz daha yararlı olabilir.

Konu hakkında ufakta olsa bilgilendirmek istedim, kafanıza takılan yada sormak istediğiniz bir husus olursa destek@gmctasarim.com adresine mail atabilirsiniz, PM leri pek kontrol edemiyorum.

İyi çalışmalar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.