Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KRAMPONDAN ANLAYANLAR YARDIM
B
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

MERHABA ARKADAŞLAR İNTERNETTEN KRAMPON SİPARİSİ VERDIM DÜN GELDI AMA DIKKAT ETMEMISIM CIVILI ALMISIM GERI IADE DE EDEMİYORUM HALISAHADA GIYMEK ICIN ALDIM FAKAT BU ÇİMDE GİYİLEN TÜRDEN SANIRIM. KUTUNUN ICINDEN BIR DE CIVILERI SOKMEK ICIN BIR ALET CİKTİ 1 TANESINI SOKMEK BILE ZOR AMA SOKUNCE BOYLE HALIYLE CIVI YERI BOŞLUK OLUYOR AMA GİYİLİYOR SANIRIM BUNUN AMACI O ÇİVİLERI DEGISTIRMEK ESKIRSE FALAN DIYE.SORUM İSE ŞU EGER BEN BU CIVILERIN HEPSİNİ SÖKÜP HALISAHADA OYNARSAM SİZCE BIR SORUN OLUR MU? TEŞEKKÜR EDERIM ARKADAŞLAR.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl
Çavuş

halısaha suni çimse oynayabilirsin diye duşunuyrum


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BiggerBoy
B
9 yıl
Teğmen

hocam öyle oynarsan belki kayabilirsin. bence kullanmadıysan satışa çıkar. vidalı ayakkabılar ağır zeminler içindir genelde. suni çimde falan oynanmaz. adamın ayağına bassan mahveder.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam size zararı olmasa bile diğer oyunculara zarar veriyor. Arkadaşlarımın bazılarında dediğiniz tarz kramponlar var ve eğer ayağına basarsa fena acı veriyor.



B
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler arkadaşlar çiviyi çıkarıp o şekil oynamayı düşünüyorum dediğiniz gibi kayma olabilir de krampona zarar vermez umarim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.