Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
195
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Koronavirüs nedeniyle MSI belirli şartlarda garantiyi iki ay uzatıyor
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 4 binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle pek çok ülkede insanlar evine kapanmış durumda. Haliyle bazı durumlarda dezavantajlar da ortaya çıkmaya başladı. Üreticiler bu dezavantajı bir nebze gidermeye çalışıyor.



Sadece Mart ayı için



MSI yaptığı açıklamada koronavirüs salgınından etkilenen ülkelerde uzatılmış garanti programı başlattığını duyurdu. Koronavirüs vakalarının ve ölümlerin olduğu ülkelerde Mart ayında biten garantiler iki ay daha uzatılacak.



Ayrıca Bkz.Koronavirüse karşı Türk Işın Tedavisi



Programın kapsadığı ülkeler ABD, Avusturalya, Bahreyn, Belçika, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Kuveyt, Malezya, Hollanda, Norveç, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre ve İngiltere olarak açıklandı.



İki aylık uzatılmış garanti sadece Mart ayında biten garantiler için geçerli. Firmanın önemli gelir kalemini oluşturan ekran kartı ve dizüstü modelleri program kapsamında değil. Bunun dışındaki anakart, masa üstü bilgisayar, kasa, monitör gibi ürünler programa dahil. Ayrıca kullanıcıların MSI Rewards programına da üye olması gerekiyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

S
4 yıl
Yarbay

Korona dan en cok etkilenen ulkelere gore uzatilmistir. Turkiye sansli :) ...




T
4 yıl
Yarbay

Türkiye’de etkilendi Msi bir zahmet listeye eklesin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.