Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2250
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KÖPEK TASMASI YARDIM ??????????
R
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle köpek bakımından anlamıyor vs değilim tecrübeliyim ancak Çivili tasma kullanmadım bu konuda yardım isticektim . Çivili tasma derken eğitim tasması değil , köpeğimi korumak için .
Birçok köpek baktım fakat hiç bu tarz tasmaya gerek duymamıştım . Fakat şuan beslediğim köpek 3cü yılı olucak sokaktan aldığım bi köpek .Küçük hikayeside Yavruyken babamın arabasının altına girmiş , babamda arabayı çalıştırıp beklemiş , alttan ses duyunca tekerin altında bulmuş o gün bugündür bizimle Bahçede bakıyoruz , öyle çok söz dinlemez bizde fazla bişey öğretemedik, o zamanlarda Kurt besliyoduk . Yaşını aldı herşeyi biliyoda ırkından olsa gerek sokak çocuğu gibi dinlemiyo fazla Dışarda köpeklerle kavga etmez genelde ama geçenlerde salmıştık dolaşsın diye , sonra Kangalla kapışmışlarki ayıramamışlar , cürmün ne senin kocaman köpekle kavga ediyosun Söylediklerine göre Kangal baya baya büyükmüş bizimki iyiki ölmemiş . Neyse Yara bere içinde geldi , iyileşti şimdi ama tekrar aynı durum olmasın diye koruyucu bi tasma takmak istiyorum .
Bu tasmalardan biri işimi görür mü acaba ? Ben birincisini almayı düşünüyorum . 2cisi sivri biraz başka köpekle kavga ederse diğer köpeğe batıp yaralanmasını istemem

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSmoker -- 14 Nisan 2013; 23:07:13 >

A
12 yıl
Yüzbaşı

hocam ilkinin siyahı çok asil durur görüşündeyim ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RoyalSmoker
A
12 yıl
Onbaşı

Eğitim tasmasını dışa dönük takarsanız bence istenen korumayı sağlar..



R
12 yıl
Teğmen

arkadaşım ben bir rotweiler besliyorum çivili tasma asla tevsiye etmem.
Köpeğim o tasmayı takınca çok mutsuz oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
9 yıl
Teğmen

http://kopektasmasi.org sitesinden her köpeğe uygun tasmalara ulaşabilirsiniz.



T
9 yıl
Er

http://www.kurumama.com/kopek-tasmalari Adresinden Tüm Köpek Tasması Çeşitlerine Ulaşabilirsiniz. Çeşitleri inceleyerek daha doğru karar verebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.