Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
502
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KONU kapanabilir...
O
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
gecitigmiz haftalarda şu an kullanmakta oldugum Hp pavilion serierinden 9580 et modelini aldım..lakin vista ile gelmesi tek sorunum oldu..bilgisayar guzel herşey iyi ama vistaya mahkum olmak fena işte..format atayım dedim ama sata muhabbetinden dolayı format zor oluyor..en son notebookta hemen biostan sata native disable ediyrdum sorun kalmıyordu..şimdi ise biosta da sata ile ilgili bir gosterim yok..satayı nasıl disable edebilecegimi bilmiyorum..elimde sata driveri yok ki n-lite ile gomme yapabileyim..elinde özellikle 9580 olan arkadaşlar varsa veya böyle bir sorunu olupta halledebilen(Xp ye gecebilen) varsa yardımcı olursa çok sevinirim..


****

sonunda gectim Xp ye:))





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldspice -- 5 Ekim 2007; 2:02:19 >

K
17 yıl
Binbaşı

tek çözüm SATA driverlarını XP cdsine entegre etmek..
bu işi de "nlite" programı ile yapabilirsin...
googledan arattır nasıl yapılacağını falan bulabilirsin belki..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkür ederim..n-lite var bende ama sorun sata driverini bulmaıyorum Xp için elimde sadece visat için olanı var..yanılmıyorsam onun dışında da çözüm yok gibi şimdilik..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
17 yıl
Binbaşı

A
17 yıl
Yüzbaşı

senin bi sorunun yok kardesim.islemcin amd oldugu icin biosunda sata secenegide yok bu yuzden sata pata sende sorun olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

adameus elimdeki model intel dir..sorunumu hallettim ..soalasın..biosta yktu gsterge..bu yuzden NLite ile hallettim sounumu..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.