Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
561
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Komut İstemi ve WinRar Yardımı
H
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Komut istemini ve WinRar konsolunu kullanarak rar ile sıkıştırılmış dosyaları otomatik olarak arşivden çıkarmak ve devamında başka işlemler yapmak istiyorum ama ilk çıkarmadan sonra takıldım, yardım edebilirseniz sevinirim. :)

Senaryoyu anlatayım. :)
Elimde birden fazla rar dosyası var (abc.rar ve def.rar gibi) ve bu rar dosyalarının içeriğini aşağıdaki komutlarla arşivden çıkarıyorum, arşiv içinden rar dosyasıyla aynı isimle klasörler çıkıyor (abc.rar içinden abc klasörü, def.rar dosyasından def klasörü gibi) ve bu klasörlerin içinden de rastgele bir isimle başka rar dosyaları var, işte bu klasörlerin içindeki rar dosyalarını da içinde bulunduğu klasöre (abc ve def klasörü gibi) çıkarmak istiyorum ama klasör içindeki rar dosyalarını ilgili klasöre çıkarmaktansa ana rar dosyalarının olduğu klasöre çıkarıyor yazdığım kodda, yani kodumda bir hata var. Ana rar dosyalarının içinden çıkan klasörlerdeki rar dosyalarını kendi klasörüne çıkarıp (içinde iso dosyaları var) çıkan dosyayı da yeniden isimlendirip kendi klasörünün ismini vermek istiyorum ama dediğim gibi, takıldım bir yerde. :D
Umarım derdimi anlatabilmişimdir, yardımcı olabilecek var mı acaba?

@echo off 

Title WinRar Otomatik Arsiv Cikarma

setlocal

set dir=C:\Users\harun\Desktop\unrar deneme

cd %dir%

set path="C:\Program Files\WinRAR\";%path%

FOR %%i IN (*.rar) do (
unrar x "%%i"
setlocal
set dir=C:\Users\harun\Desktop\unrar deneme\%%i
cd "%dir%

FOR %%a IN (*.rar) do (
unrar e "%%a"
)
set dir=C:\Users\harun\Desktop\unrar deneme
cd %dir%
)

pause



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.