Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
204
Cevap
28116
Tıklama
197
Öne Çıkarma
Cevap: Komşumuz Olacak İnsanın Terbiyesizliği (Fotoğraf Ekli) (11. sayfa)
G
7 yıl
Binbaşı

Benzin almaya yanaştığında bile görevli arkadaşlar arabasına göre muamele yapıyor bu ülkede. Herkes şekilci. Kıyafeti eski olup 10 numara insan çok var. Takım elbiseli olup terbiyesiz olanda çok var. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.



S
7 yıl
Yüzbaşı

Sizin gibi sabırlı insaları takdir ediyorum öncelikle belirteyim ilk başta sizin yaptığınızı bende yaparım gayet sakin bir insandırım ama devamındaki tavır karşısında olay ya hastanede ya karakolda biterdi takdir ettim vesselam..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

dert ettiğin şeye bak dostum bütün millet neredeyse böyle zaten para delisi yozlaşmış, kültürsüz bencil muhattap olmayacaksın yada ağzını burbunu dağatacaksın arada bırakmayacaksın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ö
7 yıl
Yüzbaşı

o şeref yoksununun arabası neymiş merak ettim



M
7 yıl
Yüzbaşı

yapıcagın şey basit tutanak tut. polise bildir. paşa paşa ödesin. eğer sen peşine düşmessen o magandalığıyla devam edicek. yasal işleri burda bilenler vardır öğren. hatta sigortacı gibi arıyım böyleyken böyle olmuş haber verelim diyim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.